STEG 1=PILLA I NAVELN

Igår blottade jag mina obefogade fobier. Ångrar det redan! Men antar att det är nyttigt, för det var först i fredags jag listade allt och inser att det börjar bli rätt mycket. Så jag tänkte att det kunde vara sköj att prova på allt jag “hatar”. Så idag har jag ägnat 15 minuter åt att pilla mig själv i naveln. Det var vidrigt! Eller helt okej till en början, lättare än vad jag väntat mig, så jag bad såklart Isak stoppa in ett finger också. Då ville jag spy! Sen tvingades jag titta på när han pillade i sin egen medan han med smala ögon pratade om hur viktigt det är att komma över fobier. Pill pill. Spy spy.

navelpill

Men här är iaf ett bildbevis på det vidriga upplevelsen. Jag klassar mig själv som botad mot detta nu. Är jag det?

Jag inser dock att den som vinner mest på detta är Isak. Han tycker det är skoj att se mina reaktioner. Ibland försöker jag deala mig till saker på det viset. Typ, om du diskar får du ta på Evaäpplet i 5 sekunder. Ibland går det hem, ibland gör han det ändå.

Imorgon måste jag väl dricka Nyponsoppa eller nått annat vidrigt.

Ömma Kyssar /Sanna

6 Thoughts on “STEG 1=PILLA I NAVELN

  1. Fast, VARFÖR ska man tycka att det är behagligt att någon annan pillar en i naveln? Tycker det är jättejätteobehagligt när någon stoppar fingret i min lill-navel. Om man tycker att det är obehagligt så är det ju inte en obefogad känsla att inte tycka om det?

    • flickpingis on March 25, 2013 at 3:49 pm said:

      Tar småsteg för att kunna släppa kontrollen. Målet är inte att det ska vara behagligt bara att jag ska klara av det utan att spy. Som att ta blodprov. Det bör jag också öva på.

  2. åh jag älskar att pilla i naveln, tycker det är skönt. men gör det TYVÄRR aldrig, eftersom att det luktar så jävla vidrigt i min navel av någon konstig anledning. alltid. kan bara göra det när jag duschar annars måste jag tvätta fingret efter varje pill… 🙁

  3. Jag hatar också att pilla eller bli pillad i naveln. Får kramp i hela magen och ryser i hela kroppen av obehag. BllllÄÄÄÄ Har dock inte planer på att bli botad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation