Klaras bäbis!

Jag och Isak passar mina föräldrars(egentligen min) hund Jazza i påsk. Så vi bor i deras lägenhet på Söder och tömmer deras kyl. Jag har en OERHÖRD vårlängtan och gick därför och köpte en bikini för att skynda på processen. Efter det gick vi till Café String och träffade på Klara och Ellen. HuR sÖt Är KlArAs BäBiz?

Bebisen passades runt mellan oss allihop. Ni måste få se detta fantastiska underbarn.

francis.2

francis.3

francis

Självklart hade ungen ett gossedjur med samma namn som sitt eget.

Heeeeidooooo! /Sanna

 

2 Thoughts on “Klaras bäbis!

  1. Sanna! jag skaffade “how many people are in space right now” för ett par dagar sedan och har varit så pepp på att få se siffran ändras – och nu har den det! Från 3 till 6 på ett par timmar bara! Men vilka är det?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation