Med en otroligt enkel tulpan

Hej. Jag fyller år nästa vecka. Närmare bestämt 25 st. Men känner egentligen mest för att göra såhär

3456765435674567

 

Äh jag venne, älskar vanligtvis födelsedagar men nu känns det mest bara tomt/segt/som ett mähä. Har liksom ingen vidare lust att fira? Och mamma och pappa håller på och tjatar om att 25 är “jubileum” och “stort” men det spär bara på pressen på en “perfekt födelsedag”. Det spelar väl också in in att jag hade en större fest förra året och att Calle inte är här… Men kan inte heller åka hem till dalarna och krypa ner i flickrumme å vänta på hönökaka ananasjuice å liten vas me blåsippa – eftersom 1 maj råkar infinna sig mitt i veckan. Det är ju dock en ledig dag så det går ju ändå att hitta på något kul. Funderar på att sätta upp en “All uppvaktning undanbedes”-skylt på dörrn och låsa in mig i vardagsrummet med en lyxig bibba Tre Apor, the Wire-dvd:n, ett par hundra Kapla-stavar och tillräckligt mycket tryffelsalami att täcka soffbordet med.

Har iaf önskat mig en ny stekpanna och frisyr, det får räcka. Kanske ny ugn om jag genomför ovanstående impuls

 

 

 

/Frida

6 Thoughts on “Med en otroligt enkel tulpan

  1. Kan du inte skriva in till alla tidningar att uppvaktningen undanbedes. Vore så himla kul!!!

  2. Jag firade min 25årsdag med att gå ut med en (1) st kompis, det var det jag gjorde den dagen, hade jätteroligt. Hade megafest på 30årsdagen däremot. Man ska ju göra det man själv känner för, inte det andra tycker. 🙂 *varsågod för kLySchA*

  3. Hoppas att dendär bilden INTE är ett montage 😀

  4. Men… hur fick personen plats?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation