Barcelooooona!

Den kanske mest efterlängtade resan är snart igång. Åker till Barcelona med min käre far på onsdag. Ska bo på något hotell på någon gata nära stan, ska ta ett plan med något bolag någon gång på onsdag. Kommer hem antingen lördag eller söndag.

Ja, vi har kanske inte världens bästa koll vi två men vi synkar sjukt bra när vi väl är igång. Övriga familjen bedriver betting-verksamhet över vad som kommer gå fel.

MEEEEEEN. Jag tänker ändå försöka imponera med en gedigen lista på vad vi ska göra. SÅÅÅÅÅÅÅ. Har ni några jävla tips?

Älskar ju farsan när han skickar över sin.

 • “Cykla runt liksom”
 • “Kaffebreaks lite här och där”
 • “Någon saluhall som ska vara fin”
 • “Las Ramblas”
 • “Tapas restauranger”
 • “Några ölhak”
 • “Camp Nou”
 • “Tunnelbanenätet” (Detta innebär alltså att vi ska plugga på tunnelbanestationerna)
 • “Chilla på stranden”
 • “Passa oss för ficktjuvar- de är skickliga”
 • “Linbanan” 

Så. TiPs EfTeRfRåGaS!!!! 

/Två som cHiLlAr FeTt på resa.

PS. Pappas pass går ut i helgen. Hoppas på söndag.

425037_10150887468445812_197346495_n

7 Thoughts on “Barcelooooona!

 1. Ramblan är överskattad, ficktjuvarna är tokskickliga (om du har en smartphone, gå in i en butik för att prata, de rycker den ur handen på dig) och missa för guds skull inte att hänga i Parc Guell, jag o mitt resesällskap tog med picnic och hängde där i över två timmar (lär dock vara väldigt turistcrowded den här tiden på året). Se till att ha bekväma skor med. Det mesta är inom gångavstånd och är det inte det kan det vara värt att gå av tuben nån station tidigare för att titta på den fina arkitekturen.

 2. åååhhhh jag ÄLSKAR barcelona! segway-guidad-rund-tur är fan bland det roligaste jag gjort i den stan! allt annat på listan är också gött, tex saluhallen och stranden. och camp nou och öl såklart. ha det fint!

 3. malinwijk.com har just varit i där o lagt ut en massa fina bilder kolla in

 4. Jag är i Barcelona nuuuu! Mitt tips är att äta pimentos de padrones. Älskarom!

 5. Mitt tips ee::::: åk turistbussen, finns två linjer. Man kan hoppa av och på precis som man vill hela dagen. Det är turistigt ja, men det är ju också det ni är, visst?!? Man känner att man har sett mycket av det som finns att se. (((Vi var för lata för att gå av någonstans så vi satt på bussen hela tiden – också ett alternativ)))) Men i övrigt så är las ramblas bara en jävligt övertrafikerad gata med människor, gå hellre in i de asmysiga områdena Raval och Gotic som ligger på sidorna om las ramblas. (Raval till vänster och Gotic till höger om La rambla sett i fågelperspektiv..)
  MVH Har “””bott””” i barcA 3 månader.

  Åh fuck, såg nu att min kommentar kanske kommer för sent. Kanske finns wifi på hotellet hehehe vi lever ju ändå på 10-talet…

 6. Hahq fan vad goa! Hoppas jag kan göra en sådan resa med min pappa också, lär bli minnesvärt! Hare så skôj!!

 7. Du ser ut som lykke Li här förresten! Hoppas du tar det som en komplimang, personally tycker jag hon är snyyygg som solen/j

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation