och vem FAN e du del 1

Det här är…..

FRIDA

hi

namn: frida siversen ljung/kung/pung

ålder: 24 jordsnurr

civilstatus: lever i ett inte särskilt stormigt förhållande sedan 6 år tillbaka.

yrke: copywriter, diskjockey å numera bloggare hos hanapee dårå 😉

bor: i studentlägga i Gamla Stan (!) me pöjkvännen Carl-Magnus som jag med pistol tvingar studera vidare in i evigheten så vi kan bo kvar… Vill härmed skicka ut ett litet “tack” till Dig!

typ, där

 

hur skulle folk beskriva dig: skojfrisk jänta me dålig hållning……. zZzz vet ej

tråkig redaktionell info om din bakgrund: Född i Täby men uppvuxen i “lilla Chicago” a.k.a Borlänge. Är ett försummat mellanbarn, klämd mellan äldre syster och yngre bror men *MiN tId KoMmEr*! Åkte slalom, spelade fotboll men så kom killintresset och Den Glade Dansken… På gymnasiet gjorde jag bort mig på estet/teater i ett år och gick samhällsvetenskaplig övriga två. Flyttade till Stockholm efter studenten, har sen dess: jobbat på BR leksaker :S hos en äcklig gubbe :S på en modellagentur :/ pluggat reklam på SU :S gått reklamlinjen på Berghs 🙂 jobbar nu på en reklambyrå :).

Gillar den här typen av muzik: har alltid varit en “Musikintresserad Person” och älskat typ ALLT i perioder med undantag för genres som r´n´b, house/techno och klassisk musik. kristen rock av typen nickelback kan också lägga sig på ett järnvägsspår. älskar iaf covers, en lista på bra såna finns här: t ex när man vill höra gamla låtar på ett nytt sätt

komplex? ja jag e komplex ja

bästa tv-program: Alla Top chef, brittiska Masterchef, Bonde söker fru, Louie, Girls, Vem Vet Mest, dokumentärer.

övriga intressen: Ostar och såser, skogen, böcker, leta sjukdomar, “chilla på tradera”, botanik, inte träna…

en av mina bättre burgare

talang: bra på att kramas!
…neeejdå. vet ej om detta räknas som talang men är en Super-Svettig Person. Har just nu en mag och fot-period som ja tycker är lite intressant… Hoppas ni är fler som kan bli SuperSvettiga där ute i Cyberrymden. Vore skönt på nå sätt…

Vad har du för “stil”: har haft de flesta…. “popare”, “tant”, “rockig”, “dyrt”, you name it. :S Men gillar generellt svenska grejer typ allt från minimarket, rodebjer, H&M trend å lustiga 70-tals t-shirtz. Samt att klä sig enligt “koncept”.

 

Kommer blogga om: Ja det blir ju en del djupa dikter nu i höst om vackra löv å sånt…. Men kommer väl tipsa om mat, clothes å tokigheter med tester och betyg.

*toki omfamning*

4 Thoughts on “och vem FAN e du del 1

 1. JAG ÄLSKAR ER REDAN!

 2. wiho tyckte väl att jag kände igen efternamnä :))) / borlängebo, ps älskar er också redan

 3. Nathalie on September 17, 2012 at 8:57 pm said:

  Hej och får man lov att önska er lycka till 🙂

  Ni verkar vara jättehärliga tjejer och det kan ju inte råda någon brist på kreativitet och nytänkande hos er med tanke på att ni gått Berghs och jobbar inom reklambranschen.. Så varför skriver ni PRECIS som Hanna gör? Det skulle lika gärna vara Hanna som skriver dom här blogguppdateringarna.. Iaf dom som blivit publicerade idag.
  Det är så uppenbart att ni kopierar hennes sätt att skriva, formulera sig och sina inlägg i allmänhet rakt av och det är jättetråkigt, mest för att ni verkar vara två härliga tjejer som man gärna följer regelbundet.

  Eftersom jag står för det jag tycker i ert fall har jag skrivit under med mitt riktiga namn och min riktiga email-adress. Så ni behöver inte tro att jag är något negativt troll, eller någon avundsjuk människa som är less för att det inte är jag som får blogga på HP:s bloggplatform. Absolut inte. Jag bloggar inte ens. Däremot tycker jag det är jättekul att läsa bloggar och lägger mer än gärna till er på bloglovin – om ni går ifrån Hannas sätt att skriva och hittar er egna. Tror det kommer gå bättre för er då.
  Det är ju ingen nyhet direkt att man måste vara originell och sticka ut ur mängden om man vill “slå igenom” i den svenska bloggosfären, så jag hoppas verkligen att ni ger upp det här med att skriva som Hanna. Jag är förmodligen inte den enda personen som märkt att ni kopierar hennes “språk” rakt av, och det kommer bara gynna er om ni slutar upp med det.

  Det var det jag ville säga, hur som helst. Kram!

  • flickpingis on September 17, 2012 at 9:15 pm said:

   Hej Nathalie! Tack för din kritik! Det är ju tråkigt om du tror vi försöker passa in hos hanapee genom att “härma” henne :(((. Vi försöker bara vara oss själva och som Flickpingis har vi en speciell ton och jargong som väl påminner lite om HP, absolut. Men bara för att man är “tjej me störd humor” tycker vi det e lite trist att du per automatik tror vi försöker härma… EfTeRsOm MåNgA sKriVeR sÅ hÄr *ler*. Kolla gärna vår Facebook sen vi startade för antal år sen vettja, alt våra twitters, instagram m.m! Vore drygt att länge ha levt en dold HP-lögn bara för den här dagen… Sen blir det kanske så att man kanske använder ord som Master och tänker på Äggmackor om man läser en blögg varje dag, på samma sätt som man med vänner får egna uttryck. Dock har du rätt i att den knäppa intervjun vi gjorde med oss själva i gamla blöggen var i exakt samma stil som Hanna ju ibland gör. Den gjorde vi mest som ett test, för att se om det fungerade eller blev “kul”, och var absolut en direkt rip-off – det sticker vi EJ under stolen med. Vi har inte heller bloggat särskilt länge men tanken är att vi ska få upp fler kategorier och nischa oss mer. Hoppas iaf att du inte tror vi härmas, kanske kan vi ta en köpp kaffe en dag så får du la se själv. Allt gott från ozz! Ömma kyssar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation