sistaminuten-tips

IMG_1861

Hallå! Favvomärket minimarket har utförsäljning på Bellmansgatan 8 idag fram till kl 17! Eftersom det också är Mors Dag och jag ibland kallar mig själv för “morsan” var det väl helt naturligt att jag var värd en par presenter…………. Älskar när ens psykotiska sidor fungerar till en fördel.

/Frida

a.k.a. Morsan.

2 Thoughts on “sistaminuten-tips

  1. Frida (en annan) on May 27, 2013 at 6:26 pm said:

    En liten fråga så här när du ändå tog upp ämnet Minimarket så att säga: visst har du Minimarkets skor “cut out”? Isf hur är de i storlekarna? Sköna? Funkar de på en som har en jävligt platt och bred 36a skulle du tro?

    Tack på förhand osv!

    • flickpingis on May 27, 2013 at 6:48 pm said:

      Häj! Jupp, har dem i 37 men säljer dem just nu på tradera p.g.a. rätt osköna faktiskt! Däremot kan jag tipsa om att Nelly har ett par kopior för typ 300 kr i brunt som sitter mycket bättre! Skulle säga båda är normala i sizen, nellys något smalare dock. *lycka tee*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation