dagens lilla låttips.

http://www.youtube.com/watch?v=XqECFy_qzkM

 

Obs. Orup e EJ ironiskt!

 

 

2 Thoughts on “dagens lilla låttips.

  1. Hallå! Vill börja med att berätta att jag tycker att ni är fantastiska. Smarta, roliga & BRA! Men det är en sak som jag inte förstår… VARFÖR VARFÖR VARFÖR ska ni inte spela på Skankaloss??? Jag kan inte förstååååå 🙁 En av er (hehe har lite svårt för att komma ihåg namn. Och ansikten) kommer ju liksom från (typ?) Borlänge! Och det här är ju Gagnef! Det känns ju som att ni skulle gilla festivalen och den skulle definitivt gilla er! Ni kanske kan spela nästa år då? Okej? PUSS PUSS

    • flickpingis on July 11, 2013 at 8:14 pm said:

      men SNÄLLIS!? åhh vi vet – hade asgärna spelat. vi spelade faktiskt både förra å förrförra året men så kom det lite annan emellan åså är sanna i USA… men jag frida kommer! <3 skanka! kanske ses på dansbanan/älven/bajamajekön!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation