New York del 1.

Vaknar första morgonen av att AC:ns timer gått ut och det blir genast dyngsurt i sängen. Så.pass.varmt.här. NY behandlar oss väl. Vi bor hos våra vänner Liam och JJ. Walle och Lexie bor på våningen under så vårt hus är lite som en fritidsgård. Vi flyr värmen ibland och beger oss till Brooklyn för att dricka öl och köpa rymdgodis. De har världens bästa godisaffär i Brooklyn, på Bedford. Köpte rymdglass, klubba på tub, pops och och sådana där som smattrar på tunga innan de blir tuggummi.

Smakprov:

2.NY

Den varmaste dagen. Åkte til Brooklyn. Köpte böcker, allt godis och åt lunch på Juliettes.

16.ny

Gick hem till Walker som nyss flyttat till ny lägenhet. Lite annorlunda än de som bor på Manhattan. Walker och hans kusin hade alltså en 6a på 2 pers. Uteplats och två tak som “festområden”. Grannen hade pool som vi gärna fick bada i. Örkar ej!

Sen drog vi på festival. Bozo var där och förudmjukade oss! Inför Liams kasst skriker Bozo: “You’re so skinny you could hula hoop a Cheerio”. Vi fick ner honom till slut. Tystnaden.

17.ny

Kolla vad en kan vinna.

18.ny

KOLLA RÅÅH! Stackars…

12.NY

Några dagar senare åker vi till Googlekvarteret för att hälsa på vår gamla lärare Fredrik. Testade Google-glasses och fick gratis allt.

19.ny

Sen åkte vi till American Museum of Natural History. Det är mitt absoluta favoritmuseum. Typ världens största Tom tits. Olika avdelningar. En väldigt stor om rymden. Såg en IMAXfilm om rymden och en om pigviner. Vi har ju gjort svinmycket. Tog svindåliga foton med min iphone i början men har nu köpt en FET kamera som jag ska lära mig hantera över en tripp till New Jersey. Två pyttehundar, ett beach house, en fet bil och en lång strand. Återkommer.

Kyss från en svettig läpp /Sanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation