skanka lördag

Började dag två i framstupa sidoläge på ett täcke utomhus lyssnandes på sommarprat. Men det blev snabbt svinvarmt igen så vi gick tillbaka till området och plömsade i.

IMG_3968 IMG_3964IMG_3971Sen spelade Idiot Wind, Britta Persson och Bröderna Lindgren för alla barn på festivalen. Gos!IMG_3983Skatetävling.

IMG_3993Kort vända hem för att grilla Kurbitzo (LOL!).

DSC_0602

Tillbaka på området. Tog aldrig kort på DANCEOKE pga för exalterad; men var typ det roligaste med hela festivalen. DANCEOKE är alltså när de på scen visar musikvideos på storbildsskärm så dansar alla efter till det som visas – så gott det går. HAHA! All the single ladies, robyn, euphoria, dirty dancing etc. Sen hände en asfin grej när en liten kille på typ sju år crowdsurfade över hela golvet och alla jublade. En person grinade. /Den personen.
IMG_4012
Sen blev det iaf blåsigt.

IMG_4027IMG_4038Såg en trött jävel

IMG_4047DalahästDJSIMG_4051 IMG_4119

Efter en vända i tryckartältet på campingen var det dags för efterfesten i en dunge i skogen precis vid älvkanten, med fler scener och barer liksom inflätat i skogen. Blev photobombad av en sköning.

IMG_4085Kunde bara vara där en kortis p.g.a. det sjuka ösregn som kom. Tog helt sonika varsin plastpösa på huvudet och gick hem. Genifestival!

/Frida

 

 

2 Thoughts on “skanka lördag

  1. ÅH. Kurbitzo!

  2. Åh verkar awesöme!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation