snögga svetters!

Tycker de e så fint med hemstickade tröjor me lustigt motiv. Är alltså fett sugen på alla myza järnet i alla dessa i höst.

 

 

 

 

Alla kommer från googlesökningar på knitted jumper food sweater etc förutom nedanstående skönhet som e från tradera för det facila priset 9 kr. /Fyndarn.

 

/FRIDA

8 Thoughts on “snögga svetters!

  1. Alltså, om ni bara visste hur BRA ni är! så fasansfullt roliga. jag önskar någon av er vore singel och gay för jag hade velat gifta mig med någon av er <3 (inte läskigt menat, läs det med världens finaste inre röst) hihi. PUSS på er

  2. ÄLSKA den lite supermarioiga tröjan? (grön, blå himmel)

    Jag fick ett infall för nåt år sen när jag gick på Myrorna, fick FEELING och köpte ett par tröjor i stil med de ovan. Kom hem och såg exakt ut som när jag var åtta år. Ja… Det blev fel helt enkelt. Det var bara ett diadem som saknades så hade jag sett ut såhär http://hem.passagen.se/liselekpalats/sorelaxedncool.jpg (japp, det är jag.) (nej, jag var inte populära tjejen)

    NI är dock bäst. (Känns det bra att ni är som en?)

    • visst e den fin??! haha hade också en sån mimmi tröja? men man får ha “vuxna attiraljer” i övrigt, vad nu det e… och vi känner oss rätt separata ändå, värre hade det varit om vi bodde ihop. eller hade samma kille…

  3. alltså första tröjan och alftröjan? omg. orkar inte.

  4. Förstår. Men för mig är ni en. En toppenperson. Jag kan tyvärr inte skilja er åt. Än i alla fall. Det är knäppt för bloggar där två pers bloggar brukar suga för den ena brukar vara sämre och så tröttnar man på att läsa selektivt. Men ni är lika bra! Som en. Hehh. Ni kanske kan ha enskilda bilder och minipresentation i kolumnen till vänster? Om ni inte trivs med att vara en. Jag hade älskat om ni bodde ihop och hade samma kille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation