nagelbitarn…

FAAN va tråkigt de att va en nagelbitare nu när det finns så mycke snygg nailart!! har provat ALLT, tejpa på alla naglar, böta pengar till carl, ha vantar, tycker t.o.m att stopp och väx numera är “lite gott”?  Det är lönlöst, speciellt eftersom det räcker med att titta på utröstningen i project runway accessories så sitter man där igen med tassarna i käften.

kan väl inte vara ensam därute med köttiga toppar och blottade nervkanaler?

pQDfRN on Make A Gif, Animated Gifs
*kan* *uppenbarligen* *inte* *sluta*. Och VET att det är äckligt. Förlåt mä….. Men får väl starta navelart istället för nagelart. Ring om du e på!
/FRIDA

12 Thoughts on “nagelbitarn…

 1. hahahha. min syrra har samma problem, så gjorde sån här gelé på naglarna (typ akryl fast bättre) som inte går att bita på/bita bort och när hon tog bort gelén så var det en hel nagel där under!! kanske nåt att testa??

 2. jag också!!!!!! går inte………så tråkigt för handen känns så “fläskig” (oh lord)
  kramis

 3. tycker det är svinsnyggt med sådär korta naglar. lite sportigt liksom. inte så himla “vulnerable” om du fatta va ja meeena va. långa naglar kan lätt bli tantigt också. så u go gurl. bite dos nails.

 4. Åh jag har bitit på naglarna i 23 långa år men nu i sommar slutade jag. Fina nagellack och ringar var min morot. Köp nagelförstärkare som gör att de små tipparna man lyckats spara ut inte går sönder så att man inte känner att man lika gärna kan börja igen. Det går, det gör det verkligen. Jag slutade röka i samma veva så det har varit två jobbiga vanor att få slut på samtidigt. Nu är jag oliiiiidlig, sitter och pysslar med naglarna varje kväll och pojkvännen klagar på acetonlukt. Det är dock så himla kul! Jag tror att man helt enkelt måste ha bestämt dig. LYCKA TILL!

 5. Mina fingrar ser precis likadana ut!

 6. JAG VET!! åhhhhh går ej
  när jag väl testar att sluta så blir jag som en litet barn och måste ha något annat att bita på så då får en leta upp en hårt liten kant att sitta och gnaga på, men det blir aldrig samma sak…

 7. skaffa tandställning. Då har du inget jävla val hahaha

 8. Hej!

  Fett het skjorta! Var har du hittat den?

  Ha det fint!

 9. tack för alla tips hörni, kanske ska skaffa sån hundtuggspinne. och tandställning blir det inte pga UTMÄRKTA tänder, kanske tack vare allt gnaggande :))) Skjortan e från h&m trend å e en sån lång variant!

 10. åh jag var i precis samma sits. Lyckades aldrig hålla upp mer än typ 1 vecka. Men så köpte jag världens bästa nagelförstärkare. Ingen bullshit från tyo mavala eller ngt, utan typ superstärkaren som alla manikyrister i nyc använder. Supermedel, jag råkade spilla en droppe på min mac och det började fräta på lacken (?!). Det heter Duri Nail Growth System Rejuvacote. Man ska typ måla på ett lager varje dag i en vecka, sedan ta bort det och sedan fortsätta så i en vecka till. Sedan kan man använda till och från. Naglarna blir helt galet starka ! Lyckas man bara hålla sig från att bita de typ två tre första dagarna så ska det gå !

 11. Att bita på sugrör hjälper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation