1 TVSERIE & 1 FILM-TIPS

Jamen guuu vad ni undrar vad jag tittar på nuförtiden… Eller INTE. Har iaf börjat kolla på “datautvecklarserien” Silicon Valley!

3186896_origRäds inte korvfesten på bild! Eller, klart det är snubbigt. Men ganska roligt! Visst är det blandning av högt&lågt men när det väl är högt är det mkt roligt—>leder till skratt ur min mun! En synergi av nollor&nördar och it-crowd skulle en säga. Litet minus dock för att huvudkaraktären är så jävla DARRIG hela tiden. Men känner ändå att det är SEVÄRT! + gillar ju nördhumor som nedan tisha :))))

silicon_valley_html
Har också sett lite FILMER på slutet. Bland annat en som heter Snowpiercer. Den var bra fast jag blundade mig igenom massor av KOLA AKTIONSCENER. Filmen utspelar sig i framtiden där hela världen frusit till is, och de enda som ännu lever färdas på ett sinnesjukt utrustat supertåg (och har gjort i massa år). De som bor i sista vagnen är slavar och de som sitter längst fram är det som bestämmer. Filmen har en tydlig samhällspolitisk agenda. Framförallt gillade jag att man inte kunde gissa nästa steg, utan var härligt fastklistrad i berättelsen. Som dessutom är filmad himla krispigt… Ska inte spoila men det blir iaf revolution i sista vagnen och man får följa med på resan igenom de olika sjuka vagnarna framåt med akvarie/party/klassrum/bastu etc… Och Tilda Swinton är världens coolaste karaktär!

SNOWPIERCER_Tilda_Swinton_Chris_Evans_Bong_Joon_Ho_Le_Transperceneige_cinema_movie_film_bd 20147253_2_IMG_FIX_700x700 snowpiercer-17 snowpiercer-tilda-swinton-1
/Frida

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation