Du smakar cherrycola, du smakar som USA.

Har alltid varit svag i knäna för Markus Krunegård. Från tidiga skramlet med bandet Hets (med låtar som Napalm på Östermalm) via popljuva Laakso – till hans egna soloprojekt de senaste 6 åren. Och nog har han matat ut låtar *en masse* – med en blandning av himla högt och rätt så lågt som följd. Men den nya skivan Rastlöst Blod är precis sådär genomgående BRA som man önskar! Finurligt banala textrader, stockholmssomrig, nattsvart och dagsljus på samma gång. Älsk!

mys
bilden är inte ett montage.

Hatar ju inte heller hur han gjort sin “musikvideo” där det bland annat ingår tuff greenscreen och ett par minuter med jens sjögren.

Rastlöst Blod får av Mig 4 av 5 kanelbullar; favoritlåt just nu är Piller i badkaret.

Puss!
/Frida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation