yes we Cannes

Hey! Har varit lite dålig på att uppdatera pga haft det glassigt ett par dagar på Rivieran! Kanye West, sippa mimosas, En Vit Panamahatt – allt det där va.

IMG_5618

Å hur kommer det sig för en enkel jänta från Borlänges farliga utkanter… Jo jag och min kompis Nayeli vann den svenska reklamtävlingen Young Lions (för alla kreatörer upp till 28 år) – och fick åka ner och representera Sverige i finalen i Cannes. Tävlingen är en del av den stora reklamfestivalen Cannes Lions, som är typ reklamvärldens Oscars – med massor av prisutdelningar och föreläsningar i ett stort palats.

IMG_5528  Här sitter vi å kämpar mot 45 andra länder….IMG_5614

…För att resten av veckan ta det lite mera *SOFT* och hänga runt på alla eventz (älska gratis!). Mest på Googles egna strand. Man hatar ju inte det företaget………… IMG_5644
Gott…

IMG_5560
Massage – tackarrr…

IMG_5647
På kvällarna var det massa fest dårå. Inte så KAOSIGT som jag trodde men ändå; Rivieran + gratis… Kände mig som prinsessan Madeleine och anlade en lättare vask-arm efter ett par dar

IMG_5662 IMG_5676 IMG_5659

IMG_5679

Tror att Calvin Harris spelade på fezt… Men vet inte. Annars var tydligen Kanye, Aaron Sorkin och Sarah Jessica Parker där.

IMG_5685

Men den enda jag träffade var Frankrikes Lasse Kronér :/

IMG_5473
…köpte iaf på mig Ett Par Vackra Vykort! IMG_5488

…Och igår lämnade vi lägenheten till dess vanliga invånare. För att idag åter gå till jobbet i regn :))))

/Frida

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation