skanka!

häj….. Skärmavbild 2014-07-12 kl. 10.03.34 fin brillbränna va 🙂 här ligger man nyvaken å *mår* i mammas å pappas hus i Gagnef. Har varit sjuk de senaste dagarna så går på olika sorters mindre roliga magpiller under festivalen. Men det FUNKAR! Även mina hårkritor jag köpte på ebay, därav HiPpIeFrIsYrEn. Men det var kul igår! Badade i iskall älv, såg jenny wilson & alice boman, käkade RÄÄKER m.m.m. hej bild-8 nejGårdagens stora minus (förutom alla som fick beträda toaletter efter mig) var mitt otroligt ofrivilliga deltagande i en “konstinstallation”. Låg och solade med en god kopp Lord Zinclair när en plötsligt fick en virkad duk på huvudet för att ett ett gäng “konstnärer” i långa klänningar skulle “befrukta” mig genom att, tja, placera frukt på this guy. FANTASTISK KONST! STORSLAGET! MAGIII! Äh, de såg väl paniken jag drabbades av för en av dem viskade “det är strax över”, för att dock sedan dansa över mitt huvud så jag fick en vickande pung rätt opp i center of attention. Tack för det. Ger kort och gott IG till detta “konstverk”. Fast det värsta var att jag inte fick behålla en enda frukt! Frukt you. /Frida

3 Thoughts on “skanka!

  1. Katerina on July 28, 2014 at 4:45 pm said:

    Hejhej!

    Nu vet inte jag riktigt vad du har för problem med magen men jag måste tipsa om Inolaxol. Jag blev laktosintolerant och fick ibs för många år sen och gick till dietist, magläkare etc och det var typ ingenting som hjälpte, till slut var det min gynekolog (!!!) som gav mig inolaxol. Och det var bäst! Efter ett tag (kommer inte ihåg men 6-12 månader kanske) så kunde jag till och med sluta med det och vara någorlunda normal.

    Hursomhelst, helt klart värt att prova om du inte gjort det för magproblem är piss!

  2. tack för tipsi! har ätit massor av roliga tabletter i form av enzym/bryta ner/döda gaser. men det låter brau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation