men myyyyz

Dåååligt med uppdatering… Dåååligt. DÅÅLIGT! Men, det är ju *semester*. Sanna är i TOKIOOOO, jag är för tillfället i dalarna pga dödshetta i stan – men åker strax till ZIZILIEN! Fast just nu gör jag detta:

OvpHfz on Make A Gif, Animated Gifs

Japp har supergos med bettson.com och Konstiga Kiii. Har just också kommit hem från SALONGEN a.k.a. min systers hem. Hon har alltså gjort folieslingor, klippt en “frisyr”, vaxat ett hemligt område, färgat bryn & fransar, gjort motherfucking manikyr MED MERA. Känner mig som en —>piffig tjej<--- från typ --->bromma<---. Detta glammiga är givetvis ett undantag, lever mest på proviva och tabletter mot "väderspänning". Trodde det var ett 70-talsord, inte något som står på en seriös pillerburk?! Jaja, fis i frid allesammans. /Fritte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation