summan av sommarn

Hej! Nu är man tillbaka på en kontorsstol. DOCK inte den vanliga. Fritte har bytt jobb! Sitter på en jettie-byrå vid St Eriksplan nuförtiden. Sanna är kvar på ön och skickar snapchats på folk som lunchbadar och spelar tennis :(((((( Men vad fan. Ska väl skicka en bild på ett..tåg.. som går..utanför..fönstret……

Äh. Annat som hänt under semestern rå!? Var ju t ex två vändor i dalarna och svettades.

bild-2 bild5

Åkte också en vecka till mina föräldrars nya hus på Sicilien som de kommit över för billi päng. Men var SÅ fint?! Fast det var i en liten pluttstad där 0 st kunde engelska och stranden bestod av Stora Sandkorn (sten). Men älskar ju ställen där man varje morgon får pipa ner till bageriet och köpa PANINI och GRISSINI och FOCACCINI och typ pynta 15 kr för en habil vinbutelj.bild3 bild4

Men har nog annars mest hängt runt i Sthlm. Ätit mig igenom hela stans pommes frites-utbud och BADAT I MÄLAREN TYP FYRA GGR, hängt på trädgården, amnas balkong&pool, rave i bredäng, sett neil young, tältat på en ö i nackareservatet (tortyr), minigolfat, cyklat, grillat, bakat, bastat och druckit 2600 GT.

bild6

bild1

Alexandra taggade denna bild med genitaggen VÅRA DRÖMMARS STAD *har den nu på allt*. Tack stuckhulm för en fin sommar. Glad höst!!!
/Frida

 

2 Thoughts on “summan av sommarn

  1. Hej gulliga. Jag undrar VERKLIGEN ifall ni har något slags spelschema en kan hitta någonstans? Vill så gärna lyssna på er men det är svårplanerat när info om spelning dyker upp på instagram i typ samma minut som den genomförs? Finns det några kommande datum osv? PUSS.

    • FLICKPINGIS on August 19, 2014 at 9:25 am said:

      Åh herre, detta måste vi bli bättre på. Vi får helt enkelt ha som rutin att skriva månads/vecko-schema över våra spelningar… typ HÄR?… Med start idag! Tack för tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation