toppar och dalar och avgrunder och helveteshål.

Hejsan läsarskaran!  Det är så himla kul-t att några verkar läsa den här blodgen, och att någon då och då också  kommenterar. Jag har kanske inte lagt så enormligt med krut på den här sidan under det sista halvåret, på grund av mycket på det Personliga Planet. Faktum är att vintern och våren stundtals varit ett jävla helvete. Mitt livs kris hittills kan man väl kalla det. Allting rasade ungefär samtidigt, vilket gav både psyket och *fyset* en törn. (Man kan väl säga att mina toabesök ofta resulterade i en slags SANDSTRAND.) Men nu tror jag att det hela börjar forma ihop sig till en någorlunda habil vardag. Vilket är ÄG! Långsamt och knackigt, sömnen är väl inte direkt där än – men jag har inte panikpaniken hos mig längre. Trodde att jag varit på botten tidigare men det har ju verkligen visat sig finnas ett ytterligare avgrundshål. Men här är lite grejer som jag upptäckte gjorde det mesta liite bättre:

Äta ute. Vilket jag gjort i stort sett varje dag i ett halvår. En lyx man kan unna sig med schysst jobb såklart, men har inte orkat tänka och handla och laga och hålla på.

Nytt jobb. Jobbigt i början när allt var rörigt – men ändå skönt med någon form av ”tydlig” nystart.

Hänga i nya kompiskretsar. Verkar någon lite schöön i klassen ovan eller någons kompis kompis eller någon på internet; go for it. Plus för att man kan berätta gamla skämt på nytt 🙂

Materialism. Köp ett nytt onödigt nagellack. En lite dyrare juice än vanligt. Jag vet inte, det är dåligt att köpa sig till lycka men det får en att tänka på något annat. Plus att det är sjukt skönt att rensa sen :)))

Käka vegetariskt och gå med i typ amnesty. Enkelt, billigt bra sätt att må lite bättre.

Låter töntigt men typ KLIPPA sig. Eller färga håret. Eller göra en tatuering; någonting som blir en tydlig förändring. Om än liten. *skriver hollandaise på vaden*

Pinna citat på pinterest. joho, det känns faktiskt bättre även fast det också känns lökigt. För när man står i nåt blåsväder vid något övergångsställe och allt känns pest kan man påminna sig om att  life is not about passing the storm – it´s about learning to dance in the rain. JUH!

INTE läsa lyckliga bloggar där allt är så jävla lyckat/perfektsminkadvarjedag/mammalyckligt etc. Det kan bli too much så tack men nej tack.

stock-photo-face-portrait-of-sad-young-girl-111695078

Det var väl det! Den 6 oktober får jag tillträde till min nya lägenhet jag köpt helt själv. Då kommer jag leva i 70% mys och förhoppningsvis en dos inre lugn. Livet blir inte alltid som man tänkt sig osv, men det är faktiskt helt okej ändå. Så puss på livet. Det finns bara 1 st.

/Frida

14 Thoughts on “toppar och dalar och avgrunder och helveteshål.

 1. Läser alltid men kan vara dålig på att kommentera, så här kommer en! Kommentar alltså. Och en kram. STYRKEKRAM! (Okej, hatar det ordet så bara en helt jävla vanlig kram!)

 2. Skriver inte ofta men läser alltid! Har er som en såndär flik högst upp i safari, kollar varje dag, ibland fler gånger. Tack! Vill se bilder på läggan sen då va 🙂 KRAM <3

 3. Tror det här är första gången jag kommenterar,men alltså ni i flickpingis är båda ägiga och så även den här bloggen!! och allt kommer bli bra!

 4. Jag är här och läser nästan varje dag och tycker ni är bra! Blir glad varje gång ni skrivit nått nytt! KRAM

 5. Jag är precis i samma sits och har pinnat, ätit ute, bytt jobb, skaffat nya kompisar OCH klippt och färgat håret. är det classic singel-move eller är vi två unika? fri tolkning. längtar oxå tills jag får egen lägenhet och kan leva i 70 % mys!! kramiz

 6. ahhh, läste er blogg slaviskt förut men hittade just tillbaka till den eftersom jag tappade bort er i och med hanapee-flytten!!! men visste att något saknades! instant follow på bloglovin, såklart.

 7. Gabriella on September 23, 2014 at 8:01 pm said:

  Tycker också ni är ägiga! Som ovan; blir glad när det är något litet upplägg uppe någon gång ibland sådär. Lagom skönt.

  Skönt att du är påväg tillbaka Frida!

  Och puss på er båda två

  mvh
  känslostormar och precis sagt upp sig från jobbet.

 8. det är fan rätt knäppt ändå hur många bloggar det finns som är sådär jobbigt lyckliga och perfekta men som t.ex. jag fortsätter läsa år efter år?? vaaarfööööööör??? kan man undra.

  gillar sådana här inlägg så mycket mer. bra lista 🙂

 9. <<<333

  Har valtrat i en san dar avgrund som man inte trodde fanns i nagra manader nu och vill bara ge dig en lang kram (eller sked, up to you). Allt har bara varit for javligt fast jag borde ju "ha det bra". Men det var det inte. Och inte hjalpte det heller att man var (psykiskt men ocksa fysiskt) langt ifran alla som kan ge en en kram eller en sked, eller bada. Men da fanns ni har och era inlagg, och da fick jag i alla fall skratta en stund. Sa tack. Och kram.

 10. Heja dig Frida!! Puss!

 11. Det är så himla skönt att få läsa sånthär! Jag får lätt för mig att alla andras liv är aslätta och att det bara är jag som har det jobbigt men så är det ju inte såklart! KRAM

 12. Åhh stor stor kram<3
  Jävla pissliv alltså.
  Men åh du/ni är så jävulskt sköna. Älskar denna blogg och tänker alltid på riktigt att jag vill vara som er pga så härliga och roliga. <3
  Massa massa kärlek!!

 13. Varit där gjort det så att säga.
  Du är grym förresten!!
  Cyber-Kramer!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation