soffbord, softbord.

hörrni. Tack för alla gos-kommentarer! Både jag och sanna har ny pepp att blogga mera/bättre! Och ja, det känns bättre :)))

 

IMG_7523

Men nu: från ågren till en litet glättigare fråga. Jag pratar om SOFFBORD. Hur svårt är det att hitta ett fint ok habilt sådant? Svaret är JÄTTESVÅRT! Har kollat i typ ett halvår. Min nya soffa är ljusblå “gammeldags” 60-tal så jag ville ha ett litet modernare bord så inte det ser ut som en farmor bor i mitt hem. No offence alla farmors, men, ja… Soffbordet är iaf ganska viktigt, speciellt eftersom det också fungerar som mitt matbord i 99 fall av 100 :).

SÅ nu har jag tillsist hittat två och kan ej välja. HJIELP MÄ! Det första är IKEA PS, kostar typ 299kr och då tänker jag att jag köper 2 st och sätter ihop som på nedre bilden. Och målar hela trädelen i en tuff pastellfärg, typ APRIKOS eller MINTGRÖÖN.

ikea-ps--sidobord__0123535_PE279676_S4 ikea-ps--sidobord__0175404_PE322107_S4
Fördelar med detta soffbord:
Känns lite tufft med osymmetrisk galler
Billigt
Kul att måla det o göra det “coolt”

Nackdelar med detta soffbord:
IKEA – montera det själv 🙁
IKEA – alla har IKEA

 

 

OKEJ nu till det andra, det heter HOLD och finns på *maze* eller vad det heter. Det på den möblerade bilden nedan har kromade ben men föredrar alltså vita som på bild 1. 124322_1 124323_2Fördelar med detta bord:
Snyggt och enkelt typ
Inte i var mans hem

Nackdelar med detta bord:
Eventuellt lite tråkigt???
Kostar 2750 kr
Kanske blir repigt pga det släta?

Ja det var det. Hjälp farmor välja nu. PUSS!
/Frida

 

4 Thoughts on “soffbord, softbord.

 1. Tycker du ska välja IKEA, MEN inte måla och göra det lite “coolt”. Exakt målandet är det som gör det mindre unikt, alla målar och gör det i pastelliga färger. OM du nu MÅSTE måla ska du välja en mustig färg, MÖRKGRÖNT eller SENAP!! TYP! COOOOLT JA!!!!

 2. IKEA, tycker du ska måla! *sök på pinterest efter inzpo* Tänker att det ser ut som att det är samma material på själv bordsytan på de båda borden? Iaf lite? Jag spiller så mkt på mitt soffbord pga äter där oxå 99 av 100 så det blir lätt lite repigt och sväller lite där det har varit vatten osv…. Det känns ju helt klart enklare att råka förstöra det första pga priset!

 3. Elina on May 19, 2016 at 6:09 pm said:

  Hej,
  Lite konstig fråga kanske men jag googlar runt efter Ikea Ps bordet för att se om det finns till försäljning. Har du kvar bordet?

  • FLICKPINGIS on May 20, 2016 at 7:45 am said:

   hej! Jag har mina två kvar som jag faktiskt tänkte sälja om nån månad om du är intresserad? de är grönmålade på sidorna förresten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation