renovera kanske aldrig mera

xxx
Allt som gick så otroligt bra först?! Såg igår att målaren målat som att hen var 4 år gammal… Snett o vint och på andra grejer… Färgen e för blå… Golvet var inte alls bra slipat… Stickfest i fossingen… Slagborren e snodd… Osv…

Aja. Lärt mig läxan kring renovering; alltid dubbelt så dyrt + dubbelt så lång tid. Ikväll ska en iallafall måla köksgolvet SJÄLV. Då kan man ju iallafall skylla på sig själv 🙂

Hade också en annan idé att branda om min lgh till Frida Siversen Ljungs konferenscenter. Sätta upp skylt på dörren, installera fax, trycka upp block och pennor. Ha Ramlösa i liten kyl. Skicka sedan små fakturor till vänner som varit på besök. Kanske kör på det.

Gjorde en liten annons för det hele.

möte

/F

One Thought on “renovera kanske aldrig mera

  1. hahaha!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation