6 st bra saker jag upptäckt på sistone.

 

1. Rollercoaster Tycoon på mobilen. Favvospelet från ungdomen när man satt och kämpade sena nätter på familjens stationära kluns. Har nu spelat oavbrutet i 3 dagar och således spelat sönder vänsterhanden. Kämpar med högern nu. Den vänstra är en KLO

2. H&M Homes barnsortiment. Hallå, man behöver inte vara ett barn för att gilla detta. Även massa fina muggar och tallrikar!!!

Skärmavbild 2014-10-17 kl. 13.26.14 Skärmavbild 2014-10-17 kl. 13.26.55 Skärmavbild 2014-10-17 kl. 13.27.22

3. Artisan. Pizzeria på odengatan som bara serverar SLICES. Och inte vilka slices som helst utan sådana med chevre, timjan, gruyere, kantareller, persika… Guld för gommen osv

 

4. Kejsaren Heliogabalus. Heliogabalus kom till makten när han var 14 bast och blev brutalt mördad vid 18 års ålder. Under denna tid hann han avverka 5 äktenskap (trots gay), men också en rad genidrag. Som att bjuda in folk på middag men låta dem äta stickade varianter av hans mat. Som att bygga ett högt snyggt torn om han skulle bli hotad och snabbt behöva ta livet av sig. Som att varje dag offra x antal djur på morgonen och kräva att alla människor skulle titta på detta. Ja alltså varje dag. Som att också hälla ut massor av blommor på sina fester. Så många att några kvävdes till döds. Och som att utlysa en tävling för landets kockar att hitta på en ny god sås. Gillade Heliogabalus inte såsen fick kocken äta sin variant under RESTEN AV SITT LIV. Ni förstår ju. Är besatt av denna människa

The_Roses_of_Heliogabalus
5. Att statliga museum kommer bli kostnadsfria igen!!

 

6. NI SOM LÄSER. Alltså. Era kommentarer. Är. Så bra? Och så roligt skrivna? Älskar att det finns så himla många smarta/roliga/gulliga cheier därute. Blir varm i muskelknölen som anatomiskt kallas hjärtat.

 

/Fridiz

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation