julmust-premmie

joRVO2 on Make A Gif, Animated Gifs

Nu har man “sänkt” sin första must….  GOTT VAR DET JAHAARÅ.

Under min misslyckade balanseringsession (som sedan gjort att musten SPRUTAT över hela soffan) fick jag en flashback från en lätt traumatiserad händelse i barndomen /alex schulman. Nej men har ju extremt dålig hållning, ja ni som sett min ryggrad på stan (perfekt ostbåge) vet ju, fick iallafall flashback till när en var liten och min mammas moster brukade komma hem till oss och placera böcker på mitt huvud? Alltså utan att säga något? Som nån form av dålig 1800-talshistoria där jag hette typ ALFREDOLINA o behöver uppfostras till en “fin flicke”? Sade iaf aldrig något, knallade surt ur rummet med böckerna på huvudet.

Fifan.

MEN! 2 saker på temat ubåt. Det är ju ett JÄVVVLA tjat om detta. Är ointresserad! Hatar militären! Men, kan tipsa om två andra grejer som har med ubåtar att göra.

1. DRINKEN
jagerbomb
Recept: Sänk en shot jäger i en öl. Jätteäckligt, fult och på det stora hela en superdålig idé. Men det ÄR ändå en gullig beställning att säga i en bar! Jag anser också att en äkta ubåt skall serveras i en ölstövel.

 
2. EN VÄRLDSOMSEGLING UNDER HAVET
61E8698YZRL

En av mina absoluta favoritböcker under uppväxten. Jules Verne lyckades faktiskt förutse massa coola grejer i sina sci-fi-böcker från 1800-talet. Den här boken handlar om tre män som hamnar på utbåten Nautilus ihop med den excentriske kapten Nemo. De åker jorden runt fast under havet och ser Atlantis, kliver i land på sydpoolen, möter jättebläckfiskar etc och det hela är spännande och kul.

 

Ja det var väl det. Simma…… lugnt………
/Frida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation