Gott eller brott!

Tjena! Snart är det halloween. Eller, NU är det väl halloween. Ligger o väntar på att barn ska knacka på å fråga efter godis så man kan säga nej men erbjuda dem cash via swish 🙂

Bild 2014-10-31 kl. 14.48 #2

Har idag iaf varit 100% ledig och således varit på gynekologkoll (mys spreading them legs jaharrå) och proppat i mig 3 olika brutalt äckliga brämhultsjuicer av typen RÖBETTA och sjögräs för att få lite liv i det som kallas kropp. Ikväll blir det nämligen att leva life på halloweenfest, ja den där jag tydligen efter omröstningen ska klä ut mig till Nej på Tinder. Det får vi se om eftersom jag redan köpt GEARS till en annan grej. Men så länge blir det lite blandad bös från veckan!

Körde ju 90-talsstil när vi spela på kåkn.

IMG_8698
Tisha med VARUMÄRKE med långärmat under, glittrigt choker härifrån samt ful flaxig frissa.

IMG_8677

Övrig tid har spenderats här i mitt nya hjem. Eftersom jag nu flyttat över alla mina grejer och det således ser ut såhär.

IMG_8686

Har gjort en stig nu iallafall…

IMG_8451 IMG_8453

…Samt målat köksgolvet också. Så himla smart att ha vitt! /tomatsåsälskarn

IMG_8516

Också käkat en sån där “bloggig” chiapudding… Blev tvungen att ta ett bloggigt kort på det och sen springa hem och plantera massa ekar *blogg blogg blogg*
IMG_8786

Bäst i veckan var en tvårätters-middag av mina två favorit-matar.

IMG_8874Samt gårdagens smyg-halloween-fest jag var på. Där jag även blev SPÅDD av en tarot-tant! SÅ pepp på detta men blev så himla himla besviken. Finns ju så mkt i min personliga skit att grotta men hon sa typ; du är projektledare (NEJ) och du jobbar för mycket (NEJ). Men men. Behöver köpa en sån kortlek och spå mig själv nu!!!

/Frida

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation