Pluslördag.

Gör som Alex Schulman och recenserar min gårdag i +!

Vaknade 11. ++. Tittade lite på vinterstudion +++++, åt en mannafrutti jordgubb +++ och två kanelknäcke med cheddarost ++++. Duschade sen och kletade på en massa smink och gick från + till ++++.

IMG_0411

Tog tunnelbana, Lasse Åbergs design på dessa får +. Jag skulle till Söder för att besöka ett SOLRUM.

IMG_0412

Stället som hette Nirvana erbjöd ett 33-gradigt rum med värmelampor & solstolar för 200kr/tim! ++++.

Tog sedan en bryggis med Amna på Pom och Flora ++++, gick sen till Louie Louie ++++ med Amnas Nya Kille och käkade räkmacka +++. Gick till götgatsbacken i mörkret, köpte en kjol i SPETS på divided-avdelningen +++. Drack sen en Stevia-Smakis +.

Smakis_Lemon_Lime_stevia_33cl_2

Hade sedan ett mkt svagt ögonblick och köpte ett BLOM-HÅRBAND på Monki. +. Gick sedan från söder till kungsgatan ++ för att hälsa på min kompis Sandra som jobbar på Naturkompaniet +++.

IMG_0429

Fick gå backstage i personalrummet ++++ tog en selfie +++. Sen gick vi förbi K25 ++++ som är en CoOl foodcourt och köpte hem en sån där middag på Panini ++++ för 2 pers som kan man laga hemma. Valde falafel. Har tidigare även provat deras pork buns ++++.Sen knatade vi hem till min lägenhet ++++ och hade middag och förfest!

IMG_0432

Falafel-grejen var stark men bra ++++. Drack riesling +++, lyssnade på Hurula ++++ och bokade en kryssning i mellandagarna! Valde något som hette “Cabin Design Rum” +++?  Tog sedan oss ut på två smöriga öl +++ på The Crib + och en kisspaus på Lionbar +. Sen var vi framme på Nöjesguiden-fest ++++! Där var det Ison & Fille +++ och annan bra musik. Jag pratade med massor av folk jag inte känner så bra ++++ men fick sedan höra av Amna att jag luktade vitlök +. Sen träffade jag och Sandra två snygga killar +++ och +++++ och skulle gå till Maskineriet men det var fullt +. Vi  kastade in handduken och besökte Mcd Sveavägen +++ och sedan var det sova.

IMG_0447

 

Att göra det här inlägget får ++.

 

/Frida

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation