Go fortsättning!

IMG_0552Bild 2014-12-28 kl. 10.10 #2

Hej från mig och Kii! Ja det är den katt som är kvar, har inte skrivit det men min bästa kisse Betsson.com har gått å dött. Bu det är så hemskt, har haft honom sen jag var 11. Men Kii är också ok..

NOG OM DET! En annan svintråkig grej är att jag är sjuk. Förkyld så *ini*, och viger ofrivilligt origami med kroppen av sängens alla snytpapper. Ska åka på kryssning (!) ikväll men jag vettetuss hur det ska gå… Min Nya Kille är dessutom i USA så känner mig mkt ensam och emlig! Undrar därför om nån har något dokumentär-tips?  Har sett ALLT på svt play nu… Tog mig även igenom tunga Dox-dokun Frihet Bakom Galler som handlar om livet på ett afghansk kvinnofängelse. Den tillvaron dessa kvinnor har flytt från är….. katastrof. Har haft ett rosenkindat silverskedsliv i jämförelse med detta!!!!

Aja här kommer lista eftersom det är roligare att läsa:

Julens
Höjdpunkt: Janssons frestelse (mm fisk å potatoes)
Lågpunkt: Fick 10 trisslotter. Vann 0 kr. Är detta rimligt?
Bubblare: Kii
Bästa låt: Christmas song – Raveonettes. Finnes på min lista t ex när det är jul
Livsfara: körde bil å fotade en del samtidigt mhm…
Tråkma: VAR INTE UTE PÅ PROMME EN ENDA GÅNG trots frostig sagonatur 🙁
Rolma: juldagen var för en gångs skull kul!? sjukt
Outfit: underbyxa från högstadiet, pappas v-ringade tishor och filt.
Dålig stämning: rätt säker på att mamma såg min gömda snusdosa… men sa inget eftersom ja e sur & sjuk… ångesten *svartnar*

GOOO FORTSÄTTNING PÅ ER!
/F

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation