JAG.SKA.TRAPPA.NER.

Och eftersom jag är realistisk och har försökt sluta snusa ca örti tusen gånger säger jag nu istället TRAPPA NER och inte SLUTA. Fan så fort jag pratar om snus blir jag sugen på att möla in en hel jävla dosa i käften.

Eftersom jag snusar all day long minus när jag sover förstår ni kanske att jag inte ÄLSKAR alla jag stoppar i. Det är mer ut med den gamla och in med den nya. Det har gått från ett sug till slentrian. Och så ska vi ju inte ha det. nänänä, Stöppa i sig någe som är dåligt som du egentligen inte vill ha utan bara gör av farten.

Och egentligen är det ju bara 3 snus om dagen som är riktigt viktiga, de efter frukost lunch och middag. Så om jag försöker byta ur resterande kanske insidan av läpparna blir lena igen och min kröpp mår bättre.

Och jag tror mig ha hittat en bakdörr ut ur beroendet. Och bakdörren stavas O-N-I-C-O (nikotinfritt snus nu med flour). Detta har välla testats av hundra miljarder snusslutare tidigare men jag har alltid trott att det sög. Men jag måste säga att jag BARA ser fördelar med att snusa ONICO.

 • Det är gott och smakar typ som mina vanliga snus.
 • Ej så coolt så vill ej flasha dosan på möten etc (har den alltså inte bredvid mig HELA TIDEN vilket reducerar tillfällen att snusa)
 • De innehåller flour?!?!?!
 • Det rinner inte snussaft ur mina mungipor.
 • De bildas ingen brun geggamoja i locket (av gammel-snusen) som sedan rinner ut i jackfickan.
 • Det är ingen katastrof om locket där gammel-snusisarna ligger råkar, som de så ofta gör, lossna och rinna ut i väskan pga dessa luktar gott och är ej bruna.
 • Det är ULTIMAT när man är bakis. Vanligtvis är det alltid en kritisk period där på morgonkvistens bakfylla när första prillan läggs under läppet. Vilken vändning ska bakisheten ta? Kan.bli.panik.

Så mina damer och herrar. Nu tackar detta lilla hysteriska snusfacet för sig.. Och in välkomnar vi istället den hälsosamma juicecentrifug-sollampa-och-ONICO-ägaren!

FÖRÄNDRINGEN

Ja, jag har även köpt en Yogamatta. tacksåmyckethej / Sanna

6 Thoughts on “JAG.SKA.TRAPPA.NER.

 1. frippo on January 11, 2015 at 3:45 pm said:

  men vilka är nackdelarna med att snusa då? har inte hittat några än // ung snusare som älskar snusen men kan klara mig tre dagar utan, men inte mer

  • FLICKPINGIS on January 14, 2015 at 1:32 pm said:

   Den största nackdelen (för mig) är själva beroende-beteendet. jag får panik så fort jag inte har en snusdosa i fickan, blir lack och grinig om jag inte har rätt dos i min kropp. Hade ju gärna känt att jag var en trevlig person även utan snus. Och sen har jag små irriterande sår under mina läppar… och så är det den där gropen som klättrar upp mot näsan…

 2. HEJ!

  Eller så provar du att krossa färsk ingefära och pula in under läppen. Funkade finfint för min sambo när han skulle “trappa ned”.

  <3

 3. Ååååh blir alldeles nostalgisk när jag läser det här! Är preggers och har inte snusat sen juni men blev SJUKT sugen nu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation