Njutaren i kvinnogrottan

lol

Jag vet inte hur ni äter yoghurt men jag brukar försöka *njuta med hela ansiktet* som i reklamens härliga värld! Det här var dessutom en Yoggi DRÖM så passade på att besöka the land of dreams…..

NÅVÄL. Yoggi dröm med kola-smak VAR fan en dröm nu när jag tänker efter, alltså när man var liten och hade ca 7kr och inte fick köpa godis på vardagar. Dessa dallriga bägare brukade vanligtvis förtäras vid den lokala telefonkiosken där man ringde 020-nummer och kallade sig för typ FILIPPA eller JESSICA och låtsades vara över arton :-)))) Samtalen med killarna (om man kom förbi testsamtalet) var sen dock helt värdelösa? Man stod ju bara och TOKFNISSADE och fattade ej alls att vissa höll på med snusk (Eller gjorde man det????)

Nåväl. Kvällen har spenderats uteslutande i min ljuva säng. Kan ju inte direkt säga att jag känner mig som den SULTAN som Ikea utlovar men okej då bättre än KLURING, HÖRK eller DÄSIG eller vad nu där produktskaparna hittar på för “kul”……..

Glömde i mitt förra tv-inlägg (eller mina båda föregående? Vad händer?) såklart tipsa om Lyckliga Gatan på tv4 play. Det är fan fin teve, det. Blir glad i hela kroppen. Har nu också sett både Golden Globe och P3 guld, alltså mäktigheten med alla qvinns som tar över både priser och scenen? Silvana?? JOY??? Ryyser.

NU VÄNDER DET!!! Och då vänder även jag mig om i sängen,
gónatt.
/F

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation