Mörrn.

bbildHejsan. Här är är en gla tjej sina bästa år iklädd MILKO CITRON MJÖLK-t shirt, en slags kimono från indiska på HALVAPRISETPÅREAPRISET, dekorativ jaffa-girlang från tradera (älskar att söka på nostalgi/lanthandel/kuriosa LOL), rött kakel är från föregående ägare och den lilla änglavingen till vänster är en busig tulpan.

 
Ja vad händer…… Sitter och funtar i köket med mina mindgames……. Har hamnat i en liten störig situation som min hjärna brottas med. Egentligen ingen biggie men jag tycker ändå det är intressant och höra sådant här från andra. Men alltså, MinNyaKille ska bo hos mig i någon månad då han ska renovera sitt badrum. Och han har varit på inspelning utomlands nu i 3 dagar med jobbet, och skulle komma åter imorse. Och det gjorde han. Och vi har haft en himla sms-fest om att vi nu denna söndag ska ha gos och mys och tända en jävla brasa i min kakelugn och yada yada. Och han har varit så himla trött och jobbat sent… Så det sista en hörde igår var godnatt & ses snart typ när de spelat in sista scenen vid ca 01, då jag också åkt hem från en kompis för att vara pigg. Så visar det sig att de istället för att åka hem till hotellet för att sova de 6 timmarna innan planet går, har gått ut och tagit en öl som blivit fest hela natten. Och då kommer alltså MNK hem till mig på nu morgonen och har inte sovit 1 st blund.

Man vet hur det där kan bli, man dras med om alla andra hänger på… Så egentligen är ju allt detta helt rimligt. Ni förstår ju… Det är JAG som är orimlig. Och när väl allt är som det är så blir det aldrig bättre av att ger sken av att va BESVIKEN el vad jag nu är. Men alltså, det känns ju ändå så och får väl sitta i köket istället och BLOGGA OM DET hehe.  Eftersom han nu kommit hem och gått och lagt sig.

Eftersom jag är både känslig och barnslig känner jag instinktivt att; ok, visst då gör jag någonting själv då!!!! Typ träffar en kompis eller går och TRÄNAR och är borta skitlänge med flit för att “straffa”. Kommer bara sluta med att 1. MNK säkert fortfarande sover när jag återkommer och 2. jag blir ännu surare. Så det är givetvis en dålig idé.

För jag vet också att han ju inte såklart kan veta att jag tog en early bird igår och drack cola för att inte bakisfiera vår söndag. Och jag vet att jag säkerligen gjort samma sak i hans situation p.g.a. roligt att göra nåt kul med gänget efter massa jobb. Plus att jag faktiskt fick en present imorse. Så, nu har jag kommit fram till att det enda som går för att göra situationen bättre är att klappa på huvudet, hämta ipren och så får det vara så. Och då sitter man här. Och känner sig missunnsam. Men men! Tyckte förövrigt det var roligt när Alex i senaste Alex&Sigge-podden berättade om när han blev helt iskall när Amanda fick ett skitbra bokkontrakt. Hjärnan är bra knas ibland, men tycker iaf det är skönt när fölk delar med sig av sina mörka sidor, hehe.

/Barnet FSL

 

 

5 Thoughts on “Mörrn.

 1. Maria L on January 25, 2015 at 2:01 pm said:

  Uhh vad jobbigt med Israel-reklam på din vägg!?!?

  Om killproblemet så säger jag bara Säg som du känner, att du blev besviken. Min kille gjorde sånt typ våra första år tillsammans men har lagt av efter att han fattat att hans festande/bakishet går ut över våra planer. Finns risk att man hamnar i klassisk kvinnoroll (är anpassande/flexibel/överseende/planerande osv) vilket ju är så göttigt för de där männen som inte behöver ta ansvar för sitt eget handlande. Nä, säg ifrån nu innan det blir ett mönster i förhållandet som är svårare att deala med senare.

  Pöss!

  • FLICKPINGIS on January 25, 2015 at 3:02 pm said:

   Oj. Aldrig tänkt på att jaffa är israel. Har alltid tänkt att det var… Ett svenskt märke från typ 40-talet? haha orimligt inser jag nu. Får funta på hur jag ska göra med detta.

   Ja tack för input, jag tror verkligen detta var en pyttegrej engångs men man ska alltid stanna upp å reflektera om det blir mönster. Så länge man pratar om allt man känner med varann borde det va cool. Tack igen å kramizar!

 2. FRIDA! Håller med föregående talare, och dig. Så länge ni kan prata om hur det blev, att det känns lite jobbigt/konstigt så ser jag inget problem. Om DNK dock beter sig som en jättebebis(sur, oförstående, skyller tillbaka) när du tar upp detta så kanske det är bra att tänka ett varv till. VAD VET JAG! DU vet bäst!! Lycka till!!

 3. Klara, aka Klaus on January 25, 2015 at 11:51 pm said:

  Tycker verkligen att det är jätteskönt att höra att man inte är ensam! Känner så himla väl igen mig i det du beskriver att det lika gärna hade kunnat vara mig och min pojkvän det handlade om. Speciellt det där med “då ska jag minsann”- och “nu ska han få smaka på sin egen medicin”-tankarna. Efter otaliga försök har jag nu tvingats inse att “hämnden” aldrig fungerar, utan bara gör MIG ännu surare, då han oftast inte ens märker att jag “gett igen”. Precis som du säger så kan de såklart inte veta vad vi har tänkt/gjort/uppoffrat/ordnat om vi inte talar om det för dem, de kan ju faktiskt inte läsa tankar, men den tanken tillfredställer mig aldrig helt. På något sätt tror jag det, i alla fall för mig, handlar om att jag vill att vi ska vara på samma våglängd, att vi inte ska behöva SÄGA och tala om precis allt vi vill/känner, utan att vi kan tänka och föreställa oss vad den andra vill ändå. Fast samtidigt vet jag ju att det kanske är att ställa orimliga krav, jag vet inte. Vet inte alls vad jag säger egentligen, men ville på något sätt bara få fram att jag verkligen uppskattar när du delar med dig av sådant här, det hjälper i alla fall mig, och får mig att känna mig mer normal, du vet. Pyss och kräm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation