Viktigt meddelande till alla brevbärare.

IMG_0085

Mvh, dyrkar donken.

/F

 

4 Thoughts on “Viktigt meddelande till alla brevbärare.

  1. GURLS!! På tal om nå helt annat än detta fabulösa inlägg – VAD klär man ut sig till på en fest med obligatorisk utklädnad inför alla hjärtans dag med tema *drumrolls please* kärlek?? Ni är ju hejjare på utklädnader (it-bubblan <333) så vädjar desperat o på mina bara knän till er! pözz

    • FLICKPINGIS on January 27, 2015 at 11:46 am said:

      Amor. Skoja!!! Jag tänker Lotta Engberg i programmet Kär och Galen, En röd pulsåder, Eda i Torsk på Tallinn, En Merci-chokladask, Den suddiga handen på rutan-knullscenen i titanic, En korsning av två olika djur som blivit ihop av kärlek typ MULA, En kärleksmums, Alfa-romeo & julia… Typ så! Lycka till!

  2. Alltså näe, hur får jag en sån här fabulös skylt!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation