CHEF PÅ BIKRAM NU!

Okej gänget. Jag kan behöva ta tillbaka det där jag sa om Bikram… Att det var SÅ jobbigt osv. Eftersom jag efter 3 lektioner gått och blivit en CHEF!

Krampar ju fortfarande men klarar iaf av att inte svimma osv.

Men för att kompensera detta självgoda inlägg tänkta jag berätta lite om när jag INTE var en chef. Typ när jag var 16 och fick åka med min kompis Marre och hälsa på hans mamma i Australien och vägrade använda solskydd.

IMG_0954

Först tänkte jag att färgkontrasten måste blivit knasiga i utskriften men posen jag står i bevittnar att jag var sjuk i huvet och likväl kan ha VELAT se ut sådär i facet. Det kan hända att jag om en timme raderar detta inlägg och att vi aldrig igen kommer att prata om mina solvanor.

/Solguden Sanna

One Thought on “CHEF PÅ BIKRAM NU!

  1. Haha, vilket UNDERBART inlägg! Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation