BOQUERIA + UPLANDS NATION

11221222

Hej LÄSARE! Denna vecka spelar vi 2 gånger. På torsdag är det viktig välgörenhetsgrej på Boqueria i Stockholm! Att Göra Väl Gör En Het är en insamling som kommer äga rum till förmån för FNs flyktingorgan UNCHR och deras arbete i Irak.  Så kom, skänk en peng och lyssna på Tussilago, JJ, Kornel mfl. Ja vi med då men vi hamnar rätt sist på den artistlistan :)))) FB-event häääär

På fredag åker vi till Uppsala igen!! Denna gång är det fest på Uplands nation där Little Jinder också ska spela skivor (vi ska ev dela taxi hem med henne, shiiieet!!!) Vetefan varför det heter Upland och inte Uppland, Upland är så fult i munnen? men men. FB-event här
Kom! Vi spelar!
/F&S

2 Thoughts on “BOQUERIA + UPLANDS NATION

  1. Emelie on March 18, 2015 at 9:21 am said:

    Halloj! Kan man inboxa er på något sätt angående gig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation