JINX.

the-jinx-robert-durst-1

Jaha nu har TV gått och nått en ny nivå igen. Jag pratar om dokumentärserien the Jinx, vars sista del släpptes igår (hbo nordic eller valfri piratig bukt). Jag vill inte spoila, verkligen verkligen inte – men man kan säga att verkligheten kommer ikapp och interagerar med storyn. Och saker har nu hänt i synkronisering med sista avsnittet – internet har exploderat värre än kims röv-bild!

Serien i 6 delar handlar iallafall om den rika fastighetssonen Robert Durst, som idag är 71 år gammal. Robert är lite av den fina New York-familjens svarta får. Hans fru försvann för massor av år sedan under mystiska omständigheter – och det visar sig att Robert nu plötsligt dykt upp som misstänkt i en mordutredning på andra sidan landet. Där bor han i en skrubb, ibland maskerar sig som kvinna och verkar nu ha dödat sin jobbiga granne i självförsvar… För att sedan stycka kroppen och slängas i floden… Jag ska inte säga mera, men kan LÄTT säga att detta är min topp 3 tv-upplevelse (efter the wire och sista 3 episoderna av breaking bad). Såpass snyggt gjord, iligt spännande och med en otroligt intrikat person.

SE!! jag vill DISKUTERA!!!
/F

 

4 Thoughts on “JINX.

  1. kaprea on March 18, 2015 at 10:03 pm said:

    hehe kolla in instakontot @robertdurst

  2. ALLTSÅ SLUTET!!!! Så spännande, skrek nästan rakt ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation